0
clear
  • JRD&SRANJA WINL Najbolje Igračke za 4-13 Godine Stari Momci, 8x21 Compact Putovanja kroz Dvogled za Decu,na Otvorenom Igračka s za od 4. do 8 Godina Momci,Teleskop Momci Najbolje Poklone za Decu-Festival Poklone (Zeleni)
  • -20%
  • -20%
JRD&SRANJA WINL Najbolje Igračke za 4-13 Godine Stari Momci, 8x21 Compact Putovanja kroz Dvogled za Decu,na Otvorenom Igračka s za od 4. do 8 Godina Momci,Teleskop Momci Najbolje Poklone za Decu-Festival Poklone (Zeleni)

JRD&SRANJA WINL Najbolje Igračke za 4-13 Godine Stari Momci, 8x21 Compact Putovanja kroz Dvogled za Decu,na Otvorenom

KM 14.24

Količina robe
Prisutan

★ Super Sigurnost : Mekan gumene okružen eyepieces su uključeni za oko zaštitu pa se djeca ne povredim njihova oči ili lice.Drugi marke ne toj bezbednosnoj napravi!Tamo je ekstra prevlaka oko eyepieces u odnosu na druge robnih marki i daje bolje zaštite objektiv tokom pada. ★ Napredne Dizajn : Non-iskliznes ogrebotine, stisak je ergonomically patentirana dizajniran da odgovara ruke djece.To je lako da se fokusiraš, a oni se mogu prilagoditi za odrasle je oči, kao i dijete velike oči.Lišće na drveću 100 metara daleko došao u oštro fokus. ★ Šok Dokaz : Trajnih dvogled da može da izdrži kapi i padne na sprata zbog gumene prevlaka da upija šok.Ako slučajno je pao na zemlju, dvogled su zaštićene od štetu sa šok dokaz gumene oklop.Drugi marke ne toj bezbednosnoj napravi!. ★ Kristalno Jasan Pogled : U ŠPD prizmu zelene obložene optiku sistem može kontrolisati optički odraz stvoriti oštra i šarene slike.Proizvod osigurava korisnik možeš da vidiš cijeli vidnom polju za hvatanje predmete lako sa 7,2° zamijeni.Multi-sloj vezom prevlaka tehnologija, da ti vidim scenu realističnije. ★ Pravi Dvogled za Djecu : Ovaj proizvod je super zuma od 8 X sa fantastičan pogled.Dvogled može biti prilagođena lako odgovara oko udaljenost jaz za jedno dijete.Sjajno za posmatranje ptica, učenje, lov, kazališta, vozi brod, planinarenje, putovanja i uživaš u divljini!.Savršen dar za decu!može biti korišćeno kao noć Veštica poklone, poklone za Božić, rođendanske poklone, itd.NADREĐENI DIZAJN - Ne-slip ogrebotine, stisak je ergonomically patentiran je dizajnirao gumirani ruku koštac savršena za male ruke.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi

Napravljen od visokog kvaliteta, plastični materijal, čvrsto i trajna.Sigurno, zaštite okoline . i nije otrovna, pogodan za deca da se igraju.Foldable dizajn sa povez, zgodno i praktične

Donesi djeca igrati na OTVORENOM i učiti iz prirode oko njih.Učiti od menja prirode koje daje mnogo zanimljivih stvari na okidač maštu i ruke na znanje.Igrajući se sa prirodom ohrabruje

Please wait...